Hopp til innhold
Nyheter

NoA Ignite vokser - henter åtte nye designere

published

De nyeste tilskuddene i vår designavdeling kommer fra blant annet Designworks, BMW Group, Hyper og Norwegian.

Avdelingslederne Russell Lack og Hans Christian Øren sammen med nyansatte Rodrigo Qvale, Anna Enge, Joacim Sjöberg og Mila Orrillo.
Bak f.v: Avdelingslederne Russell Lack og Hans Christian Øren. Foran f.v: Rodrigo Qvale, Anna Enge, Joacim Sjöberg og Mila Orrillo. Monika Tronsmed, Jenny Holmsten, Stine Sæter og Tua Henry var ikke til stede da dette bildet ble tatt.

Design- og innholdsmiljøet i NoA Ignite består nå av over 70 inspirerende fagfolk, og flere av våre nye kolleger blir en del av avdelingen for Creativity & Engagement som Hans Christian Øren leder.

— For å lykkes med å utvikle innovative og bærekraftige digitale produkter og tjenester, trenger vi designere som er strategiske, kreative, nysgjerrige og i tillegg gode lagspillere. I tillegg til at vi fortsetter arbeidet med kunder som Ruter, har vi også startet opp store prosjekter med nye kunder som Hafslund Oslo Celsio, Obs BYGG og Bane NOR – og de nyansatte passer perfekt inn, sier han.

Talentene som Øren er stolt av å ha kapret, er Joacim Sjöberg, Monika Tronsmed, Stine Sæter, Anna Enge, Rodrigo Qvale, Jenny Holmsten, Tua Henry og Mila Orrillo. Flere av dem gjør mye spennende på fritiden også.

— At de har erfaring som spenner fra å bygge opp strikke-community til å utgi bøker om planter, understreker hvor viktig ulik kompetanse og mangfold er for å lykkes med innovasjon. Felles for alle våre ansatte er at de er både bra folk og fantastiske håndverkere, forklarer Øren.

Våre nye kolleger

Senior UX Designer Jenny Holmsten kommer fra Designworks, BMW Group. Hun har designet alt fra smarte toaletter i Japan til app for Rolls Royce. – Jeg var på utkikk etter nye erfaringer og andre typer kunder for å utvikle meg som designer. NoA Ignite er et sted hvor jeg så muligheter rundt både metodikk og problemstillinger knyttet til miljø og bærekraft i design, forteller Holmsten.

Nye ansatte i NoA Ignite: Tua Henry, Stine Sæter og Rodrigo Qvale
Fra venstre: Tua Henry, Stine Sæter og Rodrigo Qvale.
Jenny Holmsten, designer i NoA Ignite.
Jenny Holmsten.
Monika Tronsmed, ny ansatt i NoA Ignite
Monika Tronsmed.

Monika Tronsmed kommer fra Hyper og vil bruke bakgrunnen sin fra merkevarebygging til å styrke de digitale løsningene Ignite lager for kundene. – I tillegg er jeg opptatt av å bruke NoA Ignites bærekraftfokus til å påvirke folks valg og bidra til et mer bærekraftig samfunn gjennom design, sier Monika.

Tjenestedesigner Rodrigo Qvale kommer fra samme rolle i No Isolation, og har bakgrunn som dansekunstner, pedagog og produsent. — Da jeg bestemte meg for å ta en ny utdanning, ønsket jeg å gå videre innenfor et fagfelt hvor jeg følte at det var overføringsverdi fra mitt tidligere arbeid. Summen av mye erfaring med fasilitering av prosesser og konseptutvikling, samt min interesse for mennesker, gjorde at jeg valgte tjenestedesign, forklarer Qvale.

Når Qvale ikke er designer i NoA Ignite, holder han kurs og foredrag om grønne inneplanter sammen med ektemannen sin. De har lenge hatt interiør og plantestell som en felles hobby, men da de startet Instagram-kontoen @plant_papis ble det fort mer enn en hobby. De har gitt ut boken “Stiklinger - liten plante stor glede” og hatt TV-program på Matkanalen.

Anna Enge og Joacim Sjöberg, to av de nye ansatte i NoA Ignite
Anna Enge og Joacim Sjöberg.
CRM Data Analyst Mila Orrillo
Mila Orrillo.

Designer Anna Enge går fra 13 år med gründerliv i strikkesnakkisen Pickles, i tillegg til at hun har bakgrunn fra McCann. — Som gründer har man mange hatter og i Pickles har jeg gjort alt fra strategi og produktutvikling av fysiske og digitale produkter, til administrasjon og ledelse. Jeg valgte NoA Ignite fordi de er mer kreativt fundamenterte enn andre konsulentselskaper, og har et veldig spennende hus og miljø samlet sett. Dessuten opplevde jeg at jeg hadde kommet hjem da jeg møtte folka her.

Vi har også ansatt CRM Data Analyst Mila Orrillo fra Norwegian, Tua Henry fra Berghs School of Communication, Joacim Sjöberg fra Dekode og UX Designer Stine Sæter.