Hopp til innhold
Nyheter

Ny nettside for Anorak

published

Anorak, våre søsken i NoA familien, tok kontakt med et ønske om å lage en ny hjemmeside som bedre fremhever deres arbeid og merkevare. Siden Anorak er et av Norges ledende reklamebyråer, valgte vi å fokusere på deres prisvinnende kreativitet og kompetanse på kommunikasjon.

gammel pc som viser anorak sin nye hjemmeside

Visuelt design

Husker du hvordan internett var før? Lyden fra et modem, snake og WordArt? Før TikTok, NFT's og godkjenning av Cookies. Det var rart og morsomt. Mindre corporate og mer ville vesten. Enklere tider og nettsider.

Med et fokus på tekst og bruk av lekne interaksjoner har vi prøvd å fange denne følelsen. Mouse-over interaksjoner som hinter om innholdet som er bak et klikk. Og hvis du trykker "A" på tastaturet kommer det kanskje en nostalgisk liten hemmelighet.

For å tydeliggjøre Anorak sine tjenester har vi valgt å presentere få prosjekter og tydeliggjøre deres beste arbeid. Vi har også laget et tilpasset CMS system på Sanity, slik at Anorak veldig enkelt kan endre prosjekter og innhold "on the go".

Bærekraftig og tilgjengelig

Vi reduserte CO2 avtrykket til Anorak sin hjemmeside med mer enn halvparten (53%) av den gamle siden ved å benytte grønne servere, smarte koder og fonter som er tilgjengelig på tvers av plattformer. Bildebruk er redusert til et minimum og videoer er hostet på eksterne platformer, slik at de kun lastes ned for faktisk bruk.

Anorak hjemmeside
anorak sin hjemmeside på en iPhone
anorak sin hjemmeside på flere telefoner
Anorak sitt prosjekt for kirkens bymisjon
anorak prosjekt på en MacBook
kontaktinfo på anorak sin hjemmeside
Anorak snake spill på hjemmesiden
anorak snake spill på en machbook

Credits design team:

Design lead - Gabriel Uggla - Noa Ignite

Front-end - Mike Patterson - Noa Ignite

Supervisor: Hans Christian Øren - Noa Ignite


Credits client team:

Creative - Eirik Johansen - Anorak

Creative - Sollin Sæle- Anorak

Creative - Sebastian Pandonis - Anorak

Trenger du hjelp med dine nettsider?