Hopp til innhold
Nyheter

Vi har laget en skrytefilm

published

Er det janteloven som gjør at mange bruker det engelske ordet showreel i stedet for skrytefilm? Kanskje... Uansett, vi har laget en skrytefilm som viser noe av det vi er mest stolt av fra 2021. Dette er eksempler på leveranser innen e-commerce, tjenesteplatformer, data science, digitale designsystemer, mobilitetsløsninger mm.

Vår skrytefilm

Ruter

Gjennom mange år som Ruters strategiske samarbeidspartner har vi jobbet med videreutvikling og innovasjon av Ruters tjenestetilbud og digitale produkter, som:

  • Utvikling av Ruter sin nye reise app
  • Ny designmanual og system
  • Design og utvikling av ruter.no
  • Pilotverkty for innovasjon
  • Utvikling av fremtidens kundesenter

“Ruter er et tydelig resultat av god designledelse der det ferdige produktet fremstår vennlig og varmt. Under den myke overflaten skjuler det seg imidlertid hard koding som fanger hele Ruters komplekse tilbud i et intuitivt og tiltalende grensesnitt til brukeren.”

- Juryen for DOGA-merket

Meny

Siden 2017 har vi vært med å utvikle meny.no som digital matbutikk. Siden oppstarten har omsetningen økt fra 75 til 728 millioner kroner og på få år økte antall besøkende til nettsiden fra 7 til 47 millioner årlige besøk. 

"Takk for den fantastiske innsatsen dere har nedlagt med å bygge MENY Matkanalen de fem siste årene. Her har dere levert god design, brukervennlighet, SEO-forståelse, kreative løsninger, testing, solid programmering, god prosjektledelse og rådgivning."

- Marie Lunde, Ansvarlig digitale medier hos MENY

Allente

Allente er fusjonen mellom Canal Digital og Viasat. Fra å være to organisasjoner med ulikt programtilbud og totalt åtte nettsteder på fire språk, hjalp vi Allente med å lage en felles nordisk digital salgsplattform (Profil Allente av Nord DDB).

“NoA Ignite ledet oss gjennom en intens og givende prosess. Vi er imponert over hvordan de tok vårt brand og merkevareløfte over i en digital brukeropplevelse. Men denne e-commerce-løsningen er vi rustet til økt online salg og enda flere selvbetjente kunder.”

- Caroline Størmer-Nilsen, Director Brand and Marketing, Allente Nordic

Studentsamskipnaden i Oslo

Vi utvikler en ny digital tjenesteplattform med integrasjoner mot SiOs kjernesystemer, og SiO har fått nye studentnettsider med ny visuell profil. I 2022 lanserer vi også nye nettsider for hele sio.no. Vi er også i gang med å bygge et boligadministrativt system for forvaltningen av SiOs 9000 studentboliger.

“I NoA Ignite har vi fått den strategisk tunge, men likevel smidige partneren vi ønsker oss. Det er viktig at studentene opplever gode og relevante tjenester, og vår digitale transformasjon og investeringer er en forutsetning for dette.”

- Torkel Lappegård, Direktør for teknologi og forretningsutvikling, SiO

Konktakt