Hopp til innhold

Bruk av cookies

Vår nettside bruker, på lik linje med mange andre nettsider, informasjonskapsler (cookies) for å samle informasjon om hvordan sidene våre brukes. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren (for eksempel Safari eller Google Chrome) på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

Vi bruker denne informasjonen for å forbedre og bedre tilpasse opplevelsen din når du besøker noaignite.no. Informasjonen vi samler inn kan være, men er ikke nødvendigvis begrenset til, hvor mange som besøker våre forskjellige sider, hvor lenge hvert besøk varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, og hvilken nettleser de bruker.

Vi bruker Google Analytics og Upsales Marketing for å hente denne informasjonen.

For å slå av og/eller slette informasjonskapsler må du justere sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Du kan lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på Nettvett sine sider.

Informasjonskapsler nettstedet vårt bruker:

 • _ga:
  Google Universal Analytics samler inn informasjon om besøk, økter og kampanjer for analytiske formål. Informasjonskapselen vil bli fjernet etter to år.
 • _gid:
  Brukes sammen med _ga for å skille unike brukere.
 • _gat: Denne informasjonskapselen lagrer ingen brukerinformasjon, den brukes bare til å begrense antall forespørsler som må sendes til Google/doubleclick.net (se informasjonskapsel IDE og DSID)
 • IDE og DSID:
  Brukes av Google/doubleclick.net for å velge annonser, basert på hva som er relevant for en bruker, for å forbedre rapportering om kampanjeytelse og for å unngå å vise annonser som brukeren allerede har sett.
 • _upsales_uniqueID_session
  Denne informasjonskapselen sporer de unike besøkende og hjelper oss å dele ulike økter fra hverandre for den besøkende. Vi lagrer informasjonskapselen i to timer.
 • _upsales_uniqueID_tracker
  Denne informasjonskapselen sporer brukeren over en lengre periode. Vi lagrer informasjonskapselen i 24 måneder.