You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

NoA Ignite er nominert i Gulltaggen og European Design Awards

Bilde med tekst som sier "NoA Ignite nominert i Gulltaggen og European Design Awards".

Neste uke går både Gulltaggen og European Design Awards av stabelen. NoA Ignite er nominert i begge konkurransene.

Torsdag 10. juni blir det klart hvem som stikker av med edelt metall i årets Gulltaggen Award, og denne gangen er vi ekstra spente! Den nye nettsiden til Lånekassen er nemlig nominert i kategorien «produkt og tjeneste», og denne digitale tjenesten har vi designet sammen med Lånekassen.

Gjør nettsiden mer brukervennlig

Lånekassen har tilbudt lån og stipender til elever og studenter siden 1947 for å gjøre høyere utdanning tilgjengelig for alle. De siste årene har det meste av dialogen mellom studenter og Lånekassen vært digital, men den har ikke vært uten friksjoner: brukere slet med å finne informasjonen de trengte og følte seg usikre på prosessen.

Sammen med Lånekassen har vi nå designet nye nettsider som skal gi studentene det de trenger på en brukervennlig måte. Nettsidene får også Lånekassen til å fremstå mer som en hjelpende hånd, og ikke bare en uoversiktlig informasjonsside.

 NoA Ignite har designet Lånekassens nye nettside.
Sammen med Lånekassen har NoA Ignite designet nye nettsider som gir studentene informasjonen trenger på en brukervennlig måte.

Vierlive blant de med flest nominasjoner

I tillegg til Lånekassen er musikkfestivalen «Et helt annet sted» på shortlist i fem ulike kategorier i Gulltaggen. Arbeidet ble gjort for strømmeplattformen VIERLIVE og vårt søsterbyrå ANORAK har vært i førersetet på dette prosjektet sammen med Einarfilm. Vi i Ignite har vært en del av teamet som jobbet med den tekniske løsningen for VIERLIVE, sammen med OLYP, Bold Oslo, Willy Nikkers og Svein Tore Bergestuen.

VIERLIVE ble startet av OLYP og den norske tjenesten sikrer inntekt for alle involverte gjennom billettsalg, fra artister til lydteknikere og kulturscener. Du kan se case-filmen på Vimeo!

 Strømmetjenesten VIERLIVE.
Strømmetjenesten VIERLIVE er nominert i hele fem kategorier i Gulltaggen.

Identitet for Lillestrøm kommune nominert i European Design Awards

Den anerkjente konkurransen European Design Awards går av stabelen to dager etter Gulltaggen, og vi er et av byråene som er gjennom første nåløye.

NoA Ignite er nominert for identiteten vi utviklet for nye Lillestrøm kommune. Gjennom en involverende prosess har vi skapt en leken og funksjonell visuell verktøykasse. Denne omfavner helheten av det den sammensatte kommunen er, og skal være, for nesten 90.000 innbyggere. Du kan lese mer om prosjektet i vårt Lillestrøm-case.

 Ny visuell identitet for Lillestrøm kommune.
Den nye visuelle identiteten til Lillestrøm kommune består av flere sammensatte former som representerer Fet, Sørum og Skedsmo.

Vårt søsterbyrå Bold Scandinavia er også nominert i EDA for sitt prosjekt for Andøya Space, og det feires selvfølgelig også i Ignite!

Det er så mange kule bidrag i disse konkurransene, og vi gratulerer alle nominerte. Nå er det bare å vente i spenning på resultatene.

Flere saker fra NoA Ignite

En samlende identitet for Lillestrøm kommune

NoA Ignite til Microsoft Build 2021

NoA Ignite styrker designavdelingen

Årets utgaver av nyhetsbrevet Skvulp