Hopp til innhold
Nyheter

3 nominasjoner i Gulltaggen

published

Hvert år arrangeres Gulltaggen Award for å hedre de beste jobbene innen digital markedsføring. I år har vi og våre samarbeidspartnere fått tre nominasjoner i fagdisiplinen «Design og teknologi» for arbeid vi har gjort for Ruter, Anorak og Meny.

Anoraks nye nettside, vist på en gammel Macbook Pro

Når Gulltaggen 2022 går av stabelen 15. juni, stiller vi med tre nominasjoner. De nye nettsidene til Anorak er nominert i kategorien «nettsider», mens den nye Ruter-appen og Menys (Digitale reklamasjon) er nominert i kategorien «produkt og tjeneste».

En mer bærekraftig nettside

Kunde: Anorak
Kategori: Nettsider
Samarbeidspartner: Anorak

Da våre søsken i NoA-familien skulle lage nye nettsider, var det ikke bare kreativitet som var viktig. Fra å benytte grønne servere til å være mer kritisk til bruk av bilder – flere smarte valg har bidratt til å redusere nettsidens CO2-avtrykk med hele 53%!

Forsiden på de nye nettsidene til Anorak

Sjekk ut Anoraks nye nettside (trykk «A» for litt nostalgi) eller les mer om jobben vi har gjort for Anorak.

Gjør det enklere å reklamere på dagligvarer

Kunde: MENY
Kategori: Produkt og tjeneste
Samarbeidspartnere: MENY, Sylinder, Forte Digital og Kitchen

Digital reklamasjon er en tjeneste som lar kundene reklamere på varene de har kjøpt hos MENY, enten de har handlet i nettbutikken eller i fysisk butikk. Reklamasjonen starter med utgangspunkt i kvitteringen, slik at kundene velger varene de ikke er fornøyd med, registrerer årsak og laster opp bilde av varen.

Dette behandles av kundeservice, som nå har alt de trenger i CRM-systemet. Kunden får svar på reklamasjonen på e-post, og kjøpesummen blir tilbakebetalt som Trumf-bonus.

– Det er veldig kult å være nominert! Innovasjoner som gjør ting enklere for både kunden, MENY og kundeservice er de beste. Uten Hanne og Torbjørn fra NoA Ignite hadde løsningen aldri blitt så genial og brukervennlig som den er, sier Karoline Johanne Melhus.

MENYs digitale reklamasjon vist på mobil
Foto: MENY

Les mer om MENYs digitale reklamasjon, eller sjekk ut andre ting vi har gjort for MENY.

Ny Ruter-app

Kunde: Ruter
Kategori: Produkt og tjeneste
Samarbeidspartnere: Bakken & Bæck, Ruter

I 2021 ble Ruters nye reiseapp lansert, og den gjør det ikke bare enklere å reise kollektivt. Den viser også gang- og sykkelruter som en del av reiseforslagene, i tillegg til at den gir deg muligheten til å gjøre reisesøk og kjøpe billetter i samme app.

Tre skjermbilder som viser hvordan Ruters nye reiseapp ser ut

Ruter-appen har også:

  • Fått DOGA-merket for design og arkitektur.
  • Vunnet prisen for årets digitale design under Visuelt 2022.
  • Blitt nominert i European Design Awards (vinnerne kåres 17. juni).

Les mer om hva vi har gjort for Ruter.

---

Vil du vite mer om Gulltaggen? Du finner listen over alle nominerte og alt du trenger å vite om prisutdelingen på gulltaggen.no.