Hopp til innhold
Nyheter

Fast Company setter NoA Ignite på sin innovasjonsliste

published

New York City (2. mars 2023) – nå er vi tildelt plass på Fast Company sin prestisjetunge årlige liste over verdens mest innovative selskaper for 2023.

digit

Dette er et tydelig bevis på at vi, sammen med våre kunder, utvikler digitale produkter og tjenester som er ledende på verdiskaping og innovasjon.

Kristine Bjørnstad, CEO i NoA Ignite.

Årets liste fremhever bedriftene som er i front innenfor sine respektive bransjer, og setter standarden for morgendagens løsninger. I tillegg til verdens 50 mest innovative selskaper, blir 540 organisasjoner anerkjent på tvers av 54 sektorer og regioner.

Utfordrer bransjen på digital verdiskaping

I det siste har vi i NoA Ignite tatt aktive grep for å kunne gå fra tilskuer til deltager på den globale arenaen for digital innovasjon. Vi har en tydelig ambisjon om å utfordre bransjen på hvordan et digitalt konsulentselskap bør jobbe med oppdragsgivere over tid - hvor organisering, kultur og samarbeid er like viktig som fagkompetanse for å lykkes med digitale satsninger som katalysator for innovasjon og forretningsverdi. Og det digitale har ingen landegrenser.

Globalt anerkjent liste

Worlds Most Innovative Companies er Fast Company sin signatur-franchise og en av deres mest etterlengtede redaksjonelle satsninger hvert år. Her er det Fast Company sine redaktører og skribenter som leter etter selskaper og vurderer alle nominasjoner de mottar gjennom søknadsprosessen. Listen fra Fast Company har ingen landegrenser og tar for seg alle sektorer av en global økonomi.

“Som bransje må vi ha langt større ambisjoner om å være med å løse de virkelig store globale utfordringene. Da sikter jeg både til oss som representerer et digitalt konsulentmiljø og organisasjoner og bedrifter ellers. Ja, Norge er et digital modent marked og vi har tilgang til det beste av fagkompetanse gjennom et sterkt utdanningssystem. Men jeg vil hevde at det er vår skandinaviske kultur - åpen, direkte og likestilt - som gjør at vi tilnærmer oss teamarbeid med en unik innstilling sammenlignet med mer konservative samfunn. Og alle som jobber med digitalt vet at kreativ problemløsing får best vilkår i reelle tverrfaglige team.” forteller Kristine Bjørnstad, CEO i NoA Ignite.

Årets liste samler noen av de mest banebrytende selskapene som endrer verden vår hver eneste dag, fra arvede organisasjoner som McDonald's til oppstartsbedrifter som MrBeast og institusjoner som NASA. Alle på denne listen gjør noe helt unikt annerledes, men de har alle en ting til felles: innovasjon.

Sjefsredaktør i Fast Company, Brendan Vaughan

Fast Company trekker frem