Hopp til innhold

Digitalisering av offentlig sektor

I NoA Ignite har vi lang erfaring fra offentlig sektor, både på kommunalt og statlig plan. Vi har nedfelt i vårt verdigrunnlag at vi ønsker å samarbeide med offentlig sektor for å bidra til bedre, brukervennlige tjenester for samfunnet og innbyggere. Trenger du en partner som kan vise deg veien?

Digitalisering innebærer å bruke teknologi til å fornye, forenkle og forbedre. Det handler om å tilby nye og bedre tjenester - tjenester som er enkle å bruke, effektive og pålitelige. Digitalisering legger til rette for økt verdiskaping og innovasjon og bidrar til å øke produktiviteten i både privat og offentlig sektor. Det handler ikke om teknologivalg, men om oppgavene man løser ved hjelp av teknologi og godt design. Derfor har vi en brukersentrert tilnærming, med mål om en datadrevet løsning og fokus på gevinstrealisering fra første sekund.

Vi bruker de verktøy og tilnærminger som er riktig for oppgaven vi skal løse, samtidig som vi har en solid verktøykasse med oss i sekken. Vi jobber smidig, tverrfaglig og har tro på godt håndverk. Sammen med våre kunder utvikler vi fremtidens løsninger basert på design, moderne teknologikompetanse og smart bruk av data.

Ved en brukersentrert tilnærming er Universell utforming en selvfølge for oss og en naturlig og viktig del av våre løsninger. Det samme gjelder klart språk, fordi det sikrer at brukerne finner informasjonen de trenger, forstår den og kan bruke den.

Vi kan hjelpe deg med

  • Ende-til-ende-løsninger
  • Engasjerende tjeneste- og opplevelsesstrategier
  • Skalerbare og datadrevne økosystemer av produkter og tjenester
  • Bærekraftige løsninger
  • Skytjenester
  • Digitale plattformer og web- og mobilløsninger
  • Personalisering og datadrevet kommunikasjon
  • Universell utforming
  • Klarspråk

Husk tilgjengelighetserklæringen innen 1 februar

SiO-logo i ulike farger og bilder av studenter

Utvikling av tjenester for 71 000 studenter med høye digitale krav

Se SiO-case

KONTAKT

Vibeke Bassøe er kundedirektør og leder for offentlig sektor i NoA Ignite. Hun har lang fartstid som rådgiver og kommersiell leder av digitaliseringsprosesser. Hun har jobbet med digitalisering i offentlig sektor mesteparten av sin karriere og har bakgrunn fra konsulentbransjen; både som utegående konsulent og leder.

+47 92621717

Vibeke.bassoe@noaignite.com

profilbilde av vibeke