You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Teknologi

I NoA Ignite Oslo finner du 80 utviklere som elsker det de gjør fordi de får jobbe med spennende teknologi hver eneste dag. Hvis vi i tillegg tar med våre kollegaer i Stockholm, København og Krakow er vi over 200 dyktige teknologer, og hvor vi ofte jobber i team - på tvers av landene.

Bred kompetanse

Teknologi og data har en sentral plass i alle våre leveranser, og vi jobber for kunder som forstår det enorme potensialet som ligger i digitalisering. Utviklerne våre jobber i smidige team sammen med kollegaer innen strategi, design- og innholdstjenester. Sammen utvikler vi brukervennlige løsninger som bidrar til verdiøkning og effektivisering for våre kunder. Vi bygger smarte løsninger som kombinerer de beste produktene og tjenestene, tilpasset våre kunders mål og ambisjoner.

Alle våre teknologer er opptatt av sikkerhet, fleksibilitet, skalerbarhet og bærekraft når de bygger løsninger. Vi har kunnskap om reguleringer og anbefalinger, slik som GDPR og personvern, universell utforming og IT-løsningers miljøpåvirkning.

Vi tilpasser oss kundens behov og er åpne når det gjelder å teste ut ny teknologi, samtidig som vi alltid vil anbefale produkt- og tjenesteleverandører som er solide og leverer høy kvalitet. Sammen med kundene våre bygger vi plattformer og digitale tjenester for fremtiden som er stabile, skalerbare og fleksible.

Det er mange år siden vi tok i bruk skyplattformer for første gang, og våre teknologer har dyp innsikt i en lang rekke produkter og tjenester som tilbys på de mest kjente plattformene, slik som Microsoft Azure, AWS og Google Cloud.

Data og tjenesteplattformer

Vi liker best å jobbe bredt med det digitale tjenestetilbudet for kundene våre og over tid. Når vi får ansvar for helheten, tar våre teknologer også ansvar for at arkitektur, systemer, data, kode og prosesser er av høy kvalitet.

Som gode teknologirådgivere vil vi alltid velge løsning ut fra kundenes behov, strategier rammebetingelser. Vi integrerer med bakenforliggende systemer som ERP, CRM, PIM, DAM og ulike datalagringstjenester, bygger datadrevne plattformer, og leverer optimaliserte digitale tjenester og produkter på tvers av kanaler og brukere. Vi utvikler i skyen, benytter mikrotjenester og event-drevet arkitektur. I tillegg er vi eksperter på søketeknologi, som Elasticsearch.

Vi benytter DevOps tilnærming for å sikre effektive arbeidsmetoder og god arbeidsflyt mellom utviklere som driver forvaltning og kontinuerlig videreutvikling. Smidig metodikk, tverrfaglig samarbeid og tydelig produkteierskap hos våre kunder står sentralt.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med dette? Sjekk ut hva vi har gjort for Norgesgruppen og Fotball.no (begge casene er på engelsk).

Webløsninger

Vi har jobbet med webløsninger siden tidenes morgen. Gjennom årene har vi fått erfaring med en rekke ulike Content Management Systemer og vil alltid anbefale det som passer best for både kunden og kundens sluttbrukere. Vårt tette samarbeid med partnere som Episerver, Sanity og Contentful har gjort at våre teknologer er topptrent på arkitektur, utvikling og forvaltning av innholdsrike, interaktive og forretningskritiske løsninger for privat og offentlig sektor. Vi utvikler for alle typer brukergrensesnitt; web, mobil og desktop, samt alle typer skjermer.

Eksempler på hvordan vi jobber med dette er nettsidene til Wilhelmsen (på engelsk), samt de personaliserte nettidene vi utviklet sammen med Tekna. Sistnevnte site har blitt en en skikkelig konverteringsmaskin - antall medlemmer har økt med 7 %.

Netthandel og elektroniske transaksjoner

Vi har mange års erfaring med løsninger for netthandel og personaliserte handleopplevelser. Våre teknologer er spesialister på elektroniske transaksjoner, sikkerhet og personvern, personaliseringstjenester og søketeknologi. Produkter vi kjenner godt er EpiCommerce, Omnium og Shopify, og vi tester stadig ut nye produkter på dette området som for tiden vokser meget raskt.

Vi har blant annet jobbet lenge med Meny og deres nettbutikk, som virkelig har skutt fart de siste årene. Lese mer om prosjektet i vår Meny-kundecase (på engelsk) eller få en sniktitt inn i hverdagen til teamet som jobbet med Meny.

Mobilapplikasjoner

Vi følger trendene i markedet, og våre teknologer har alltid som mål å holde kompleksiteten lav. PWA, React Native og Flutter er ofte gode valg. Den viktigste grunnen til det er at et team kan produsere flere versjon og at én kodebase kan brukes på tvers av plattformer. Dette gjør det raskere og enklere å utvikle, og lettere å vedlikeholde.

Relevante kundecaser å sjekke ut er Skadefri og DO, begge er på engelsk.

Analyse, kunstig intelligens og maskinlæring

Mens industrien flommer over av AI & ML buzzwords, hjelper vi våre kunder med å se verdien i egne data. Våre rådgivere, teknologer og analytikere jobber sammen med kunden for å forstå mulighetene, forstå dataene, prototype og operasjonalisere løsninger som gir innsikt og læring.

Ofte er det nok å få etablert et godt grensesnitt for innsikt i egne data, f.eks. historikk på salg og produkter. Andre ganger kan det være en kundeportal for personaliserte tjenester. Det kan være bruk av data fra egne systemer eller bruk av 3. parts data, eller en kombinasjon. Ofte er det kombinasjonen av ulike datakilder som gir verdifull ny innsikt, og vi kan jobbe med alt fra sensordata, transaksjonsdata og geodata, til 3D data, tekst og bilder.

Våre data scientister jobber med maskinlæring der det er hensiktsmessig og kan lage løsninger som beregner fremtidige scenarier og sannsynligheter, noe som kan brukes til å reduserer risiko, skape nye muligheter eller automatisering av prosesser. Les om hva vi jobber med for C4IR / Ocean Data Platform og Microsoft Bærekraftig skipsfart

Noen ganger lager vi produkter som tar i bruk teknologi for å skap kunstig intelligens, slik som chatboter. Det har vi blant annet gjort for MatPrat, der vi utviklet chatboten Mats (kundecaset er på engelsk).

Vi tilbyr følgende teknologikompetanse

 • Arkitektur og teknisk rådgivning
 • Tjenesteplattformer og backend utvikling på Microsoft rammeverk som .NET/C#, ASP.NET, .NET Core og open source som Typescript og Node.js
 • Frontend utvikling med HTML, CSS, Javascript / ES6 & ES7 / og rammeverk som React, Angular, Vue, Gatsby/Vercell og JAMStack
 • CMS og eHandelsplattformer som Sanity, Episerver/Epicommerce, Contentful & Omnium
 • Mobilapplikasjoner på PWA, Native, React Native and Flutter
 • Skybasert arkitektur på Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) and Google Cloud Platform (GCP)
 • Skybaserte produkter og tjenester for datahåndtering og analyse, slik som Azure Data Factory, Azure Synapse, Azure Event Hub, Google BigQuery, Elastic Stack, Apache Spark, Apache Flink og Kafka.
 • Analyse og visualiseringsverktøy som Kibana, Power BI, Qlik and Tableau
 • Containerteknologi som Docker og Kubernetes
 • Data Science, Machine Learning & AI med Python, Elastic Stack, TensorFlow, Scikit-Learn, Numpy, Keras, PyTorch og Pandas
 • Databaseplatformer som SQL Server, Cosmos DB, RavenDB, DynamoDB og MongoDB
 • Søketeknologi som Elasticsearch og Elastic App Search
 • CI-/CD og test-drevet utviklingsmetodikk

Vil du bli en del av tech-gjengen vår? Les mer om arbeidshverdagen og ledige stillinger.