Hopp til innhold
Nyheter

Ny partnerkonstellasjon ruster selskap mot dataangrep: NSM-godkjente Defendable går i samarbeid med ledende digitalt kompetansemiljø

published

I en tid der digitalisering har blitt en sentral driver i moderne forretning, er samarbeid mellom teknologieksperter avgjørende for å sikre forutsigbarhet, redusere risiko og håndtere sikkerhetstrusler. Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) har en kvalitetsordning for hendelseshåndtering, og peker ut selskaper som tilfredsstiller strenge krav til både kompetanse og arbeidsmetoder. Defendable var det aller første selskapet i Norge som ble godkjent i denne ordningen, og nå går de i partnerskap med det digitale ekspertmiljøet NoA Ignite. Sammen skal de hjelpe virksomheter med å ivareta og håndtere sin sikkerhetsstyring.

CEO i Defendable og CEO i NoA Ignite
I PARTNERSKAP FOR VIRKSOMHETERS DATASIKKERHET: CEO i Defendable, Trond Solberg (t.v) og CEO i NoA Ignite, Kristine Bjørnstad (t.h) gleder seg til å tilby sin overlappende kompetanse til virksomheter. (Foto: NoA Ignite)

Behovet for robuste sikkerhetsløsninger har aldri vært større

Kristine Bjørnstad, administrerende direktør i NoA Ignite, opplever at behovet for sikkerhetstjenester er stort blant sine kunder: — Digitalisering har åpnet døren for en rekke trusler mot kritisk infrastruktur og at sensitive data kan komme på avveie. Digitale angrep blir stadig mer sofistikerte, og behovet for robuste sikkerhetsløsninger har aldri vært større. Defendable bringer et solid fundament av forsvarsløsninger og strategier for å beskytte mot digitale angrep, og har stor troverdighet hos våre kunder som én av få aktører anerkjent av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet sin kvalitetsordning, forklarer Bjørnstad.

Bjørnstad peker videre på at NoA Ignite jobber med digital transformasjon med komplekse virksomheter i offentlig og privat sektor som har både høye krav og store sikkerhetsrisikoer. Hun er derfor glad for å kunne tilby sine kunder sikkerhetsekspertise gjennom partnerskapet, samtidig som NoA Ignite bringer kompetansen til å forebygge og løse sikkerhetsutfordringene. Selskapene ser frem til å utforske hvordan partnerskapet kan skape verdi for kundene deres, og har fra før felles kunder som Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon samtidig som de har tidligere jobbet tett sammen med Bane NOR.

Gruppebilde av ansatte i Defendable og NoA Ignite
Å FORSVARE DIGITALE TRUSLER KREVER PROAKTIVITET: F.v: CEO i Defendable, Trond Solberg, CTO i NoA Ignite, Trond Vidar Kjellén, CEO i NoA Ignite, Kristine Bjørnstad, Jostein Angeltvedt, Sales & Marketing Director i Defendable, Håkon Xue-Lønmo, Key Account Manager i Defendable. (Foto: NoA Ignite)

Motstandsdyktighet i en stadig mer digitalisert verden

Cyberangrep rettet mot bedrifter er stadig økende, og mange bedrifter mangler kompetanse innen cybersikkerhet. Trond Solberg, administrerende direktør i Defendable, mener partnerskapet viser vei for en helhetlig tankegang rundt virksomheters datasikkerhet: — Vårt samarbeid med NoA Ignite reflekterer vår tro på at bærekraftig sikkerhet ikke er en isolert øvelse. Det er en del av en større strategi for å bygge motstandsdyktighet i en stadig mer digitalisert verden.

Om Defendable

Ønsker du å vite mer? Ta gjerne kontakt med oss.