Hopp til innhold

Om oss

Velkommen til NoA Ignite! Vi liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst. Med tverrfaglige team og i partnerskap med kundene våre finner vi nye veier og skaper bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper som vi er stolte av.

Test
Test

Kultur

Vi er forskjellige sammen

Vi er en variert miks av mennesker som jobber tett sammen i team, og som ser verdien av at vi har ulik kompetanse, erfaring og personlighet. Dette gjør oss i stand til å tilpasse oss behovene og livssituasjonene til menneskene vi lager løsninger for. I tillegg er det en forutsetning for å hjelpe kundene våre med å løse de mest komplekse forretningsproblemene.

Vi er nordiske og internasjonale

Vi er totalt 400 digitale konsulenter fra hele verden fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Kraków. Vi elsker å jobbe sammen og få muligheten til å gjøre en positiv forskjell.

Vi er sjenerøse

Vi mener oppskriften på å lykkes og trives på jobb er enkel: Vær et godt medmenneske med nysgjerrighet og lidenskap. Vi regner naturligvis også med at har både talent, ambisjoner og profesjonalitet. I retur får du et supert arbeidsmiljø, velfortjent lønn og en arbeidsplass som byr på mange spennende muligheter.

Vi er nysgjerrige

Når er det dags for å lene seg tilbake og nyte det faktum at alt er i boks? For oss er svaret «aldri», for da har vi sluttet å elske det vi gjør. Når vi sier at vi er nysgjerrige, betyr det at vi brenner for stadig å utforske nye områder – at vi hele tiden tester nye måter å gjøre ting på.

Vi er i stadig utvikling

Vårt mål er at din tid i NoA Ignite blir den mest spennende delen av karrieren din. Vi jobber for å booste læringskurven din, slik at du kan bli skikkelig god til det du liker best. Du kan forvente et arbeidssted som utfordrer deg, lærer deg nye ferdigheter og gir deg mange spennende erfaringer.

En person sitter foran en dataskjerm og jobber

Bærekraft

Vi tror på å forandre verden til et bedre sted for de som kommer etter oss. Noen ganger er det de små tingene som skaper en sommerfugleffekt. Vi tror på at summen av alt betyr noe, og har miljøfokus i den daglige driften vår. Enten det handler om hva vi spiser, hvordan vi jobber eller lager ting.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

Selskapet vårt

NoA Ignite er representert i Oslo, Stockholm, København og Krakow, og teller over 400 konsulenter innen digital produkt- og tjenesteinnovasjon.

Vi er grunnleggeren av The North Alliance (NoA). Dette er en samling av kompetansemiljøer og byråer på tvers av Norge, Sverige, Danmark og Polen. Sammen med våre kollegaer i de andre NoA -byråene og NoA -landene dekker vi områder som Business Consulting, Brand, Digital Products & Platforms, Datadriven Marketing og Advertising & Communication. NoA teller totalt rundt 1000 konsulenter med en dyp og bred kompetanse innenfor disse områdene.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

Vil du jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger