Hopp til innhold

Om oss

Vi liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst. Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene får å finne nye måter å skape bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi er stolte av.

Test
Test

Kultur

Vi er forskjellige sammen

Vi er en variert miks av mennesker som jobber tett sammen i team, og som ser verdien av at vi har ulik kompetanse, erfaring og personlighet. Dette gjør oss i stand til å tilpasse oss behovene og livssituasjonene til menneskene vi lager løsninger for. I tillegg er det en forutsetning for å hjelpe kundene våre med å løse komplekse forretningsutfordringer.

Vi er nordiske og internasjonale

Vi er totalt 400 digitale konsulenter fra hele verden fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm, København og Kraków. Vi elsker å jobbe sammen og få muligheten til å gjøre en positiv forskjell.

Vi er sjenerøse

Vi mener oppskriften på å lykkes og trives på jobb er enkel: Vær et godt medmenneske med nysgjerrighet og lidenskap. Vi regner naturligvis også med at har både talent, ambisjoner og profesjonalitet. I retur får du et supert arbeidsmiljø, velfortjent lønn og en arbeidsplass som byr på mange spennende muligheter.

Vi er tverrfaglige

Hvordan sikrer vi god brukeropplevelse i utviklingen av digitale produkter og tjenester? Gjennom tverrfaglig samarbeid. Fordi god brukeropplevelse er resultat av design, teknologi og innhold som henger sammen. En innholdsdesigner har et annet perspektiv på brukerbehov enn en teknolog og når vi designer med reelt innhold i stedet for lorum Ipsum sikrer vi brukervennlige, gode og informative produkter og tjenester. Våre team består gjerne av interaksjons- og innholdsdesignere, visuelle designere og utviklere.

Vi er nysgjerrige

Når er det tid for å lene seg tilbake og nyte at alt er i boks? For oss er svaret «aldri», for da har vi sluttet å elske det vi gjør. Når vi sier at vi er nysgjerrige, betyr det at vi brenner for stadig å utforske nye områder – at vi hele tiden tester nye måter å gjøre ting på.

Vi er i stadig utvikling

Vårt mål er at din tid i NoA Ignite blir den mest spennende delen av karrieren din. Vi jobber for å booste læringskurven din, slik at du kan bli skikkelig god til det du liker best. Du kan forvente et arbeidssted som utfordrer deg, lærer deg nye ferdigheter og gir deg mange spennende erfaringer.

En person sitter foran en dataskjerm og jobber

Bærekraft

Vi tror på å forandre verden til et bedre sted for dem som kommer etter oss. Noen ganger er det de små tingene som skaper en sommerfugleffekt. Vi tror på at summen av alt betyr noe, og har miljøfokus i den daglige driften vår. Enten det handler om hva vi spiser, hvordan vi jobber eller lager ting.

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

Mangfold og like muligheter

Alle selskaper som er en del av NoA skal være kjent for å være noen av de beste på mangfold og inkluderende kultur. Vi bygger vi broer, ikke murer. I praksis betyr det at vi lytter til hverandre, behandler alle som likeverdige og respekterer at vi har forskjellige synspunkter. Ved hjelp av årlige evalueringer, interne undersøkelser og løpende feedback-systemer,jobber vi med kontinuerlig forbedring av mangfold og likestilling.

Selskapet vårt

NoA Ignite er representert i Oslo, Stockholm, København og Krakow, og teller over 400 konsulenter innen digital produkt- og tjenesteinnovasjon.

Vi er grunnleggeren av The North Alliance (NoA). Dette er en samling av kompetansemiljøer og byråer på tvers av Norge, Sverige, Danmark og Polen. Sammen med våre kollegaer i de andre NoA -byråene og NoA -landene dekker vi områder som Business Consulting, Brand, Digital Products & Platforms, Datadriven Marketing og Advertising & Communication. NoA teller totalt rundt 1000 konsulenter med en dyp og bred kompetanse innenfor disse områdene.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

Møt Martin Urstein Dahl, Senior Front-End Developer

Vil du jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger