Hopp til innhold
Nyheter

HR-avdelingen vår tar pallplass i FINN jobb awards

published

Nå skal vi framsnakke noen av våre kollegaer som sjelden synes når vi snakker om gode caser, kunder vi vinner og våre flinke konsulenter. Vår HR-avdeling er baktroppen som sørger for at ting er på stell slik at bedriften vår fungerer så godt som den gjør.

NoA sin HR avdeling

Og NoAs HR-avdeling ble en av tre nominerte i FINN jobb awards i kategorien Årets HR-avdeling under The Hunt. Vi gratulerer – det er så fortjent!

Denne gjengen behandler oss ansatte som det vi er; nemlig Human Resources. Derfor vil vi takke Hans Olav Hellem, Gro Kjellén, Line Westergaard, Sandra Escalante Schiefloe og Kristin Sander for den jobben de gjør. Vi vil også utvide HR-begrepet litt og inkludere Ann Katrin Tunheim, Nina Stamatiou og Lill Benedikte Lund!

Topp 3 i Norge

The Hunt arrangeres av Schibsted og Finn.no, og et av høydepunktene er FINN jobb awards. Prisutdelingen tar for seg kategoriene årets kampanje, årets rekrutteringsbyrå, årets hodejeger og årets HR-avdeling.

Sistnevnte er en kategori som fremhever HR-avdelinger som skiller seg ut, og den legger blant annet vekt på arbeidet avdelingen gjør med en bedrifts kultur, verdier og rekruttering. I tillegg vurderer de avdelingens tilgjengelighet og serviceinnstilling.

Få flere nyheter fra oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev