Hopp til innhold

Bærekraft

Er du som oss opptatt av å være en del av klimaløsningen, ikke klimaproblemene? Vi har ikke alle svarene, men er sikre på at vi har både folkene, verktøyene og tankesettet som skal til for å skape grønnere tjenester og digitale løsninger sammen med oppdragsgiverne våre.

Forventningene til at forretninger drives på en bærekraftig måte – både med tanke på folk, samfunn og miljø – øker stadig. Denne omleggingen kan være utfordrende for mange virksomheter, men den kan også bety forretningsmuligheter. De virksomhetene som snur seg raskt og gjør forbedringene som skal til, kan oppnå både konkurransefordeler og en styrket merkevare, ettersom mange kunder er på jakt etter leverandører som er opptatt av bærekraft.

La oss hjelpe deg med

  • Å pilotere og bygge bærekraftige konsepter og tjenester
  • Å gjøre produktene og tjenestene dine sirkulære
  • Å bygge tjenester, strategier og konsepter som svarer på fremtidens krav og kriterier samtidig som de skaper forretningsmuligheter

Hvorfor jobbe grønnere?

Å lage mer sirkulære produkter og tjenester er én av måtene vi kan møte FNs bærekraftsmål på. Det innebærer kort sagt å tenke nytt rundt måten vi driver forretning på, få mer verdi ut av færre ressurser, skape mindre avfall og sørge for at produkter og materialer brukes lenger. I NoA Ignite har vi lang erfaring med å designe nye digitale løsninger, tjenester og forretningsmodeller, og vi brenner for å få sirkulære produkter og tjenester ut i markedet.

Slik jobber vi grønnere

  • Vi designer for at brukerne skal finne frem på første forsøk
  • Vi har et bevisst forhold til størrelser på bilder, videoer etc.
  • Vi følger grønne prinsipper for koding, som gir mindre karbonutslipp
  • Vi sørger for grønn innholdsproduksjon med god planlegging, gjenbruk og brukerrettet språk
  • Vi bruker innsikt og analyse for å forstå hvilke nettsider brukerne trenger, og hvilke sider som kan slettes
  • Vi anbefaler grønn hosting, og datasentre som drives på grønn energi

Vi bruker kjente designprinsipper, og har flere tjenester som kan tilpasses organisasjonen din.

Vi leverer for eksempel

Sirkulære workshoper

Her fasiliterer og guider vi deg på hvor du kan starte med sirkulær forretning, skreddersydd din organisasjons utfordringer og behov.

Grønt partnerskap

Partnerskap er en viktig del av sirkulærøkonomi, og vi hjelper deg å finne ut hvem du bør samarbeide med.

Sirkulære forretningsmodeller

Vi har utviklet vårt eget rammeverk for sirkulære forretningsmodeller, som beskriver hvordan din organisasjon kan skape, levere og fange opp verdier.

Sirkulær service blueprint

I denne tjenesten zoomer vi inn på brukerbehov, før vi zoomer ut for å forstå hvordan systemene henger sammen og påvirker hverandre.

REFERANSER

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med bærekraft?

Send en e-post til Kay