Hopp til innhold
Nyheter

Har fått nesten 60 nye kolleger hittil i år

published

Forbrukernes krav og forventninger til innovative og bærekraftige tjenester er i raskere utvikling enn noensinne. For å kunne tilby våre kunder det de trenger av strategisk rådgivning, kreative løsninger og digital løftekraft, har vi ønsket nesten 60 nye kollegaer velkommen til NoA Ignite så langt i år.

Noen av de nyansatte som har startet i NoA Ignite den siste tiden. Foto: Ingrid Godager fra Anorak

De beste digitale produktene er resultater av samarbeid mellom fagområder og ulike erfaringer. Årets nye kolleger er derfor en god blanding av utviklere, designere og innholdseksperter, samt produktutviklere, rådgivere og analytikere. Noen kommer rett fra skolebenken, mens andre har funnet veien hit fra konkurrenter, oppstartsselskaper, produktutviklingsselskaper eller utenlandske selskaper.

– Sammen er vi nå over 200 nysgjerrige fremtidsoptimister som dyrker kreativ problemløsning i Oslo, og totalt er vi 390 ansatte på tvers av kontorene i Stockholm, Krakow, Oslo og København, sier Kristine Bjørnstad, CEO i NoA Ignite Norge.

Mange nye utviklere – og nesten halvparten er kvinner

Teknologi-avdelingen er den som har vokst mest, og de har fått over 20 nye kolleger bare i august.

– En veldig positiv trend, er at det er flere kvinnelige utviklere som søker seg til oss. Nå i høst er 40% av våre nyansatte kvinner, forteller Trond Vidar Kjellén, direktør for teknologi.

I tillegg har det vært stort fokus på å hente inn en blanding av dyktige nyutdannede og sterke seniorprofiler. Denne kombinasjonen av unge, uredde konsulenter med oppdatert teknologikompetanse og erfarne profiler med dyp teknologiforståelse er helt avgjørende.

Kjente ansikter vender tilbake

Trond Vidar kan også fortelle at flere av de nye kollegaene er kjente fjes som vender tilbake. Mange av fjorårets sommerstudenter har nemlig valgt å ta fast jobb i NoA Ignite.

– Vi er også veldig glade for at Ronny Siikaluoma har valgt å komme tilbake til oss. Han er en av Norges sterkeste på designsystemer.

De nye teknologene har kompetanse i alt fra frontend og backend til sky, rådgivning, data engineering, søk, analyse og data science. Det har vært ekstra stort fokus på å bygge miljøene rundt analyse, data engineering og data science for å bedre kunne hjelpe kundene våre å skape verdifulle datadrevne løsninger.

Frøydis Jørgensen, Sindre Sivertsen og Johanna Kinstad, tidligere sommerstudenter og nå tre av av NoA Ignites nyutdannede kolleger
Utviklerne Frøydis Jørgensen, Sindre Sivertsen og Johanna Kinstad var sommerstudenter i 2021, og nå er de tilbake i NoA Ignite.

Flere skal jobbe med analyse, optimalisering og innovasjon

I dag har de fleste selskaper etablert gode digitale tjenester, og nå handler det i stor grad om å bruke data og innsikt riktig for å drive tjenesteinnovasjon, samt å realisere vekst. Derfor har vi fylt på med over 20 nye designere hittil i år.

Mange spesialiserer seg på å bruke innsikt, data og ny teknologi for å designe verdifulle kundereiser, mens andre har en sterk visuell profil og sørger for unike merkevareopplevelser som skiller seg ut.

Vi har blant annet vært så heldige å få på plass Kristine Hoff, som kommer fra Knowit. Hun har jobbet med kunder som Obos-banken og Askeladden. Jørgen Mathisen har også funnet veien til NoA Ignite, og kommer fra Uppercase. Han har også vært med å starte flere selskaper gjennom årene, blant annet merkevareplattformen Brandpad.

Skal sette en ny standard for produkter og tjenester

For å lykkes med å skape en digital tjeneste som virkelig skaper verdi – både for selskapet og brukerne – forutsetter det at vi vet hvor vi faktisk er og hvor vi skal. Hvordan ser suksess ut? Hvordan opplever markedet tjenesten? Og hvordan kan vi måle det? Dette er spørsmål som blant annet våre nye kollegaer Morten Sand og Per Andreas Alnes hjelper våre kunder å besvare.

– Morten har helt unik erfaring med seg fra gründerlivet, og er også initiativtakeren bak miljøbevegelsen CleanSounds, sier Alnes.

Per Andreas Alnes og Morten Sand, to av rådgiverne i NoA Ignite
Produktrådgiverne Per Andreas Alnes og Morten Sand.

Per Andreas er produktrådgiver og startet i NoA Ignite tidligere i år. Nå vokser avdelingen hans, og i august fikk han Morten med på laget.

– I NoA tar vi vår del av ansvaret for planetens fremtid, og bruker vår «grønne håndbok» aktivt inn i arbeidet med rådgivning og utvikling av mer bærekraftige teknologiske løsninger. Det redder ikke verden alene, men om vi alle gjør vårt, så kan vi kanskje klare det sammen, sier Morten.

Alltid på jakt etter den beste kompetansen

Leder for NoA Ignite, Kristine Bjørnstad, forteller at målet er å alltid være i forkant av markedet og bygge sterke miljøer for å skape de beste og mest engasjerende digitale produktene.

– Vi vil fortsette å investere i den beste kompetansen vi finner der ute og er alltid på jakt etter personligheter som kan ta med seg noe nytt inn til vårt miljø, sier hun.

Vil du være med på reisen videre? Vi har flere ledige stillinger som passer alt fra studenter til erfarne designere og utviklere.

Avbildet i topp:
Emanuele Caprioli, Mads-Henrik Hegge-Olsen, Harald Sigvartsen, Sindre Sivertsen, Tushar Thakkar, Magnus Oma, Jørgen Bø Mathisen, Ronny Armas Siikaluoma, Morten Sand, Laurent Bajrami, Vivek Bhogal, Hanne Edfelt, Arin André von Krogh, Jessica Warr, Kristine Hoff, Clementine Rusten, Silje Mognes, Inga Foss, Julian Refsland, Per Andreas Alnes, Thorstein Hagen Ensrud, Kristine Bjørnstad (CEO), Odeta Penikaite, Johanna Kinstad, Christel Røshol, Trond Vidar Kjellén (direktør for teknologi), Ane Sæther, Giske Naper Freberg, Frøydis Jørgensen, Julia Eggum.