Hopp til innhold
Nyheter

Student i Oslo? Bli med på SiOs ideathon!

published

Vi er på jakt etter 30 studenter som vil bli med på et ideathon (innovasjonsworkshop) vi arrangerer sammen med Studentsamskipnaden i Oslo (SiO). I to dager skal vi jobbe med temaet «inkluderende studentliv», med spesielt fokus på å redusere ensomhet.

Invitasjon til SiOs ideathon

Mange studenter opplever utenforskap, og gjennom årets ideathon ønsker SiO å løfte fram initiativ, tiltak, løsninger og konsepter som kan redusere dette. Vi ønsker derfor å høre fra deg som er student, enten du brenner for temaet, bare ønsker å bidra eller har kjent på utenforskap (direkte eller via andre).

Tid og sted

Workshopen er torsdag 17. og fredag 18. november på Union Blindern i Oslo. Vi starter klokken 12.00 den første dagen, og avslutter kl. 17.00 på fredagen.

Hva er et ideathon?

Ideathon er et workshopformat med konkurranse-elementer. Her skal vi jobbe i små, tverrfaglige grupper med andre studenter, ansatte fra SiO og designere.Ved å delta får du bidra til et viktig tema, bra workshoperfaring, felles middag torsdag kveld, samt gratis mat og drikke. Du får også et gavekort på kr 1 000,- og vinnerlaget får en premie!

Vil du bidra?

Hvis du vil være med på ideathon, kan du melde deg på ved å fylle ut dette skjemaet. Og ikke bruk for lang tid på å bestemme deg – plassene fylles fort opp!

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med kundedirektør Erik Jansson.

Hva gjør NoA Ignite for SiO?

SiO skal gjøre hverdagen enklere for studenter og leverer tjenester innen spisesteder, mat og drikke, helse, studentboliger, barnehager, foreninger og trening/idrett. NoA Ignite er SiOs strategiske partner innen brukeropplevelse, design, teknisk og digital utvikling og prosessledelse.

SiO-logo i ulike farger og bilder av studenter

Utvikling av tjenester for 71 000 studenter med høye digitale krav

Se SiO-case