Hopp til innhold
Nyheter

Pallplass i Fast Company Innovation by Design Awards

published

Reiseappen til Ruter kom på 2. plass i kategorien «Midsize business» under Fast Companys Innovation by Design Awards som gikk av stabelen i New York torsdag kveld. Appen fikk også «honorable mention» i kategorien «Enduring impact: 15 + years in business».

Ruter reiseapp kom på 2. plass under Fast Company 2022 Innovation by Design Awards

Ruter lanserte sin nye reiseapp i 2021, og den har allerede fått gull i European Design Awards, pris i Visuelt og DOGA-merket for design og arkitektur. Nå kan den også skilte med en gjev internasjonal pris.

VM i innovativt design

En pris i Fast Companys ‘Innovation by Design Awards‘ er noe av det største man kan vinne innen innovasjon, kreativitet og produkt. Bare det å være nominert er stort, og en pallplass er derfor noe vi i NoA Ignite er veldig stolte av. Prisene ble delt ut i New York under Fast Company Innovation Festival.

– Nyskapning og kreativitet er sentralt når vi skal skape de beste digitale produktene i markedet. Det å få denne prisen av FastCompany er ikke bare utrolig stort, men også en viktig anerkjennelse av arbeidet vårt der vi alltid setter kvalitet og innovasjon først, sier Kristine Bjørnstad, leder av NoA Ignite Norway.

Du kan se hvem Ruter konkurrerte mot på nettsidene til Fast Company:

Ruter vinner pris under Fast Company Innovation by Design Awards
Vegard Orkelbog og Anna Björnerhag med prisen Ruter vant under Fast Company Innovation by Design Awards
Vegard Orkelbog og Anna Björnerhag, to av våre ansatte som jobber med Ruter.

Et langsiktig samarbeid

NoA Ignite har jobbet med Ruter i nesten 10 år, og som en av deres strategiske samarbeidspartnere har vi jobbet med å videreutvikle deres tjenestetilbud og digitale produkter.

Ruter-appen gjør det ikke bare enklere å reise kollektivt. Den viser også gang- og sykkelruter som en del av reiseforslagene, i tillegg til at den gir deg muligheten til å gjøre reisesøk og kjøpe billetter i samme app.
Sammen med både Ruter-ansatte og andre konsulentbyråer, er NoA Ignite fortsatt en del av det tverrfaglige teamet som jobber med Ruter.

Vil du vite mer om prosjektet? Les hva vi har gjort for Ruter.